sâmbătă, 1 mai 2010

Cum se pot evita inselatoriile in industria MLM

Exista in ultimii ani foarte multe oferte MLM fantoma in special in ceea ce priveste industria MLM desfasurata pe internet. Multe aceste pacaleli incearca sa convinga partenerii sa investeasca o suma de bani urmand ca ulterior dupa o perioada de preaderare sa inceapa sa vina castigurile.
In general aceste campanii de preaderare dureaza 3-4 luni de zile dupa care practic site-ul firmei MLM dispare brusc, partenerii care au aderat la afacere ramanand cu banii platiti si fara nici o posibilitate de recuperare a acestora.
Din acest motiv in momentul cand se alege o afacere MLM este recomandabil sa se studieze istoria companiei respective, sa se citeasca articolele aparute online despre compania respectiva. Persoanele care au o oarecare experienta in MLM stiu ca nu este neaparat sa alegi cea mai noua companie de pe piata si sa reusesti.
Subsemnatul face o afacere MLM in cadrul companiei LIFE CARE , o companie care este in Romania din luna Iulie 2005. Am ales aceasta companie dupa ce am citit mai multe articole online pe bloguri si diverse forumuri de specialitate.
Am studiat in principal profilul companiei si seriozitatea lor in ceea ce priveste platile catre partenerii implicati in afacerea LIFE CARE.
Un alt factor important in alegerea unei companii MLM este dat de acea investitie initiala. Aici din nou trebuie aleasa o companie care are la inceputul afacerii o taxa decenta. Chiar daca dvs ca persoana puteti plati o taxa ceva mai mare trebuie sa va ganditi daca si presupusii dvs prospecti pot face acest lucru.
Din nou am preferat compania LIFE CARE pentru ca iti ofera pachetul de initiere in mod gratuit. Acest lucru in opinia mea este un atu important in ceea ce priveste seriozitatea unei firme.

Articol publicat de Sorin S

Niciun comentariu: