sâmbătă, 1 mai 2010

Evitati sa lucrati gratuit in confortul casei dvs

Foarte multe anunturi va invita sa lucrati gratuit in confortul casei dvs. Sunt milioane de oameni ce si-ar dori sa castige cativa bani in plus, cu minimum de efort, din confortul propriei locuinte. Cu atat de multe reclame pe Internet, slujbele si oportunitatile de genul lucrati de acasa cresc pe zi ce trece. Desi sunt foarte multe oferte legitime, sunt din pacate mult mai multe oferte ce incearca sa va ia ochii si sa profite de voi.
Inselatoriile de acest fel iau multe forme. Majoritatea firmelor nu garanteaza un venit regulat. Nu mentioneaza de cate ore va sunt necesare pentru a putea realiza munca pentru care sunteti platit. Alte firme va cer sa investiti cativa bani inainte pentru informare sau sa cumparati "pachetul" cu afacerea respectiva.
Pentru a reusi, sa evitati sa fiti o victima, trebuie asadar sa faceti o cercetare prealabila a firmei ce va ofera aceasta oportunitate de a lucra de acasa. Iata aici cateva sfaturi in acest sens:
1. Daca trebuie sa oferiti informatii personale, evitati sa le transmiteti unui necunoscut sau firme cu care nu ati mai lucrat. Oferiti informatii personale doar firmelor confirmate ce deruleaza afaceri legitime.
2. Puteti verifica daca firma exista cu adevarat pe site-ul Registrului Comertului. Verificati pe cat se poate daca exista plangeri formulate impotriva firmei respective.
3. Trebuie sa intelegeti ca nu exista asa ceva ca bani facuti rapid sau vre-o scurtatura pentru a face avere. Asadar fiti atenti la promisiunile facute in respectivul anunt.
Puteti cauta si pe Internet, sunt numeroase adrese care va prezinta in detaliu exemple de inselatorii. Iata un singur exemplu:
Inselatoria de tipul - Reimpachetarea unor produse si expedierea acestora.
Primesti prin posta un produs pe care trebuie sa-l ambalezi si sa-l expediezi la o alta adresa. Ceea ce nu ai de unde sa stii este ca acel produs a fost, poate, cumparat cu o carte de credit falsificata. In acest caz devii complice fara sa vrei la un furt. Desigur, inselatoria poate merge mai departe si sa nu primesti nici banii pentru ambalare si expediere.
Daca vrei sa lucrezi de acasa, nu accepta oferte care-ti promit o plata substantiala pentru un job cu jumatate de norma. Unele companii iti promit scheme de imbogatire rapida. Amintiti-va ca numai o munca sustinuta si dedicata va pot aduce venituri frumoase.
In caz ca aveti cel mai mic dubiu referitor la firma sau oportunitatea primita, nu mergeti mai departe. Este o posibila inselatorie!

Niciun comentariu: