marți, 28 decembrie 2010

Unele companii MLM isi asuma riscuri inutile

In aceasta perioada de criza in industria MLM lucrurile merg bine. Anul 2009 a adus o crestere de 25% iar pentru anul 2010 se estimeaza o crestere de 20%. Acest lucru nu trebuie san e faca sa credem ca suntem infailibili. Aceasta crestere se datoreaza migrarii spre companiile MLM a multor profesori si doctori care au fost afectati de prostia fara limite a guvernului BOC.

Din pacate ca opinie personala anul 2010 nu cred ca va aduce in aceasta industrie o crestere mai mare de 10%. Ma bazez pe faptul ca lucrurile vor merge si mai rau si cred ca populatia se va limita la a cheltui bani pe alimente si haine second-hand si mai putin pe cosmetice si produse naturale sau asigurari MLM.

In acest contesc anumite companii MLM isi plimba reprezentantii de vanzari pe la “n” prezentari lunare unele chiar peste granite prin Bulgaria sau Ungaria. Nu cred ca este o decizie inteleapta, multi vor renunta pentru ca vor simti ca investesc in afacerea lor mai mult decat castiga sin u preau resurse sa faca acest lucru in acest moment.

Este o opinie personala. Viata va demonstra cine are dreptate.

Niciun comentariu: